El-ingeniør/installatør til Life Science projekter til AFRY i Herlev [Denmark]


  $ads={1}

Jobbeskrivelse

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Vi er i en rivende udvikling og er på udkig efter en ingeniør eller installatør, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for design af bygnings-el og CTS til pharma- og life science industrien.

Hvem er AFRY?

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi over 750 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, indeklima, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.

Hvem er mine kommende kolleger?

Du slutter dig til vores Life Science afdeling i Herlev, som er en del af vores byggeri division. I AFRY Buildings er vi over 2.500 kolleger i norden og omkring 300 kolleger i Danmark. Vi udvikler og rådgiver om bygbare, bæredygtige løsninger til fremtidens generationer. Vi har mange års ekspertise indenfor byggebranchen i Danmark, og vores viden spænder bredt over højhuse, erhvervsbyggeri, bygherrerådgivning, fødevare- og medicinalindustrien og meget mere.

Life Science er en nyoprettet afdeling hvor vi samarbejder om store og spændende opgaver til pharma- og life science industrien. Vi designer, rådgiver og leder en række komplekse projekter for nogle af de største medicinalvirksomheder i Europa. Vi arbejder dedikeret for at hjælpe vores kunder gennem alle byggeriets faser.

” Sammen med andre kompetente og engagerede kolleger får du mulighed for at præge opbygningen af vores Life Science afdeling. Du får mulighed for at arbejde med alle typer af projekter, fra de mindre til de helt store. Stillingen byder på rig mulighed for indflydelse, udvikling samt tværfagligt samarbejde for at sikre kvalitetsløsninger til Life Science industrien. ” fortæller afdelingsdirektør Flemming Kjærgaard Nielsen.

Kvalifikationer

Hvad er opgaven?

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

  • løse både store og små opgaver inden for projektering af bygningsinstallationer, CTS og sikring i industrielle bygninger til Life Science industrien
  • arbejde med bæredygtighed i bygninger
  • udføre fagtilsyn
  • yde innovativ og helhedsorienteret rådgivning både internt i forhold til projekter og eksternt til vores kunder
  • stå for økonomi, planlægning og tidsstyring af egne projekter
  • deltage i afdelingens faglige og sociale udvikling.

Hvad skal jeg kunne i forvejen?

For at kunne imødekomme de spændende og forskelligartede arbejdsopgaver, forventes det, at:

  • du har en teknisk baggrund som ingeniør, el-installatør, maskinmester eller har en anden relevant teknisk uddannelse
  • du har flere års erfaring med design og projektering af bygningsinstallationer, CTS eller sikring inden for industrisegmentet og gerne til fødevarer eller life science-industrien.
  • du trives i en blanding af høj selvstændighed og samarbejde i et tværfagligt team
  • du kan relatere tekniske løsninger til praksis
  • du har god tværfaglig forståelse og formår at se ud over egne faglighed
  • du har erfaring med fagprojektledelse eller ønsker at få det
  • en håndværksmæssig baggrund som elektriker eller installatør en fordel men ikke et krav.

Hvorfor skal jeg vælge jer?

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.

Af andre goder kan vi nævne:

  • internationale, interne udviklingsmuligheder
  • en god pensionsordning
  • en tryg sundhedsforsikring
  • en fleksibel barselspolitik
  • en lækker kantineordning
  • aktive personaleforeninger
  • fleksible arbejdsforhold.

Yderligere oplysninger

Hvordan søger jeg jobbet?

Vi har kun behov for dit CV, men af hensyn til Persondataloven kan du ikke sende det direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Vi har ingen deadline men indsend dit CV snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtale og fjerner annoncen, når vi har fundet den rette til teamet.

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kolleger.

Jeg har et par spørgsmål …

Så ring eller skriv til vores afdelingsdirektør Flemming Kjærgaard Nielsen på telefon +45 21 52 11 81 eller flemming.kjaergaard@afry.com

Hos AFRY går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor vores forskelligheder er vores styrke. Bliv en del af AFRY og hjælp os med at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال