Vartijoita Etelä-Suomen julkiset-yksikköön, PKS [Finland]


  $ads={1}

Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin toimeksiantoihimme työntekijöitä toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Tarjolla on monipuolisia turvallisuuspalveluiden työtehtäviä.

Etelä-Suomen julkiset -yksikköön kuuluu monipuolisesti julkishallinnon asiakkuuksia. Käytännössä kohteet ovat mm. virastoja, suurlähetystöjä, sosiaali- - ja terveydenhuollon kohteita sekä vastaanottokeskuksia. Kyseisissä kohteissa korostuu tarve laadukkaille ja vastuullisille turvallisuuspalveluille.

Työtehtäväsi on toimia turvallisuuden ja asiakaspalvelun ammattilaisena. Olet tärkeä osa asiakkaan toimitilojen, henkilökunnan sekä yleisön turvallisuutta. Turvaat ihmisiä, omaisuutta ja asiakkaan päivittäistä toimintaa. Tärkein tehtäväsi on ennaltaehkäistä rikoksia ja onnettomuuksia sekä asiakaspalveluhenkisesti palvella kaikkia tiloissa asioivia henkilöitä ja henkilökuntaa neuvoin ja opastuksin. Vartijamme ja järjestyksenvalvojamme ovat korkealle arvostettuja jäseniä asiakkaidemme työyhteisöissä.

Hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja vahvalla turvallisuusosaamisella vaikutat asiakaskohteiden turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Tehtävässä pääset oppimaan, kokemaan ja näkemään mielenkiintoisia työtehtäviä sekä Avarn Securityn ammattimaisen työskentelytyylin. Työssä menestymisessä keskeisessä roolissa ovat positiivinen, asiakaspalveluhenkinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä valmius haastaviinkin asiakaskohtaamisiin.

Mitä odotamme sinulta

Arvostamme työntekijöidemme asiakaslähtöistä ja reipasta palveluotetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyys ovat myös tärkeitä kykyjä näissä tehtävissä.

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää, nuhteetonta taustaa ja sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksesi katsomme

  • hyvät sosiaaliset taidot sekä iloisen, positiivisen asenteen
  • aikaisemman työkokemuksen sekä koulutukset turvallisuusalalta
  • voimassa oleva vartijakortti katsotaan myös eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme sinut

Tarjoamme sinulle

Avarn Securityssä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. Sinä olet meille tärkeä ja pidämme sinusta hyvää huolta!

Heräsikö mielenkiinto tehtävää kohtaan? Lähetä hakemuksesi, ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.6.2023. Aloitamme haastattelut ja teemme osan valinnoista jo hakuaikana.

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 14 toimipisteemme kautta ja työllistämme yli 3 500 turvallisuusammattilaista.

Yhteystiedot: Anna-Stiina Vuorisalo [email protected]
Työpaikan osoite: Rajatorpantie 8, 01600 VANTAA
Palkkaus: Vartiointialan työehtosopimuksen mukaan
Työ alkaa: 03.07.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 25.06.2023 20:59
Jätä hakemus: https://avarn.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1480&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 23.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 12c3507b-fc98-4bd6-b8df-563642b18bc5

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Avarn Security Oy
Vantaa
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.05.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال