Haemme asiakasyrityksellemme Lapland Hotels Oy:lle à la carte tarjoilijaa ravintola Gallá Kitchen & Bariin Kuopioon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunteja on keskimäärin 80 h / 3vko. Sopimuksen mukaan työsuhde voidaan solmia myös kesän ajalle tai pienemmälle tuntimäärälle. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.
Tarjoilijana ravintola Gallá Kitchen & Barissa työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset a la carte -ravintolan tehtävät sekä mahdollisuuksien mukaan työskentely myös juhla- ja kokouspalveluissa sekä aamiaisella. Työssäsi hurmaat ravintolan vieraat aidolla ja asiantuntevalla palvelulla varmistaen asiakastyytyväisyyttä.
- Innostavat työtehtävät ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet
- Vahvan organisaation tuen
- Osaavat ja mukavat työkaverit työn ja työssä kehittymisen tueksi
- Kolmen toimialan (Lapland Hotels, Lapland Safaris ja Lapland Ski Resorts) kattavat henkilöstöedut
Lapin luonto ja sen mystiset tarinat näkyvät kaikessa, mitä teemme. Arvostamme vahvaa osaamista ja aitoa kiinnostusta työtä kohtaan.
- Aikaisempi työkokemus a la carte -tarjoilusta
- Järjestelmällinen ja asiakaslähtöinen asenne
- Omatoiminen ote
- Hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi
- Valmius työskennellä kaikissa vuoroissa
- Halu ja into kehittyä omassa työssä
Ole osa elämystä - Tule mukaamme luomaan Lapin tarinaa elämyksellisessä ja ainutlaatuisessa kokonaisuudessa!
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, [email protected]
Yhteystiedot: Jani Huttunen puh. 050 307 9337, [email protected]
Työpaikan osoite: 70110 KUOPIO
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.05.2023 20:59
Jätä hakemus: http://osuma.likeit.fi/apply/19961110
Ilmoitus jätetty: 11.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: dddcaeff-c581-445b-8d36-453880707ab5
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.
Julkaistu 11.05.2023