Raktáros [Hungary]


 

Az ATTRACT Kft. egy dinamikusan fejlődő, főként nemzetközi piacokat kiszolgáló orvostechnikai eszközgyártó. Cégünk magas hozzáadott értéket, a Nosiboo termékek prémium kategóriát képviselnek.

Raktáros

Főbb feladatok, munkák:

    kézi- és gépi anyagmozgatás tehergépjárművek fel- és lerakodása beérkező áruk kezelése (pontos mennyiségi átvétel, állapotellenőrzés, betárolás) kimenő áruk előkészítése (komissiózás, szállításra összekészítés, dokumentumkezelés) raklapok fóliázása és pántolása folyamatos és pontos készlet monitorozás esetenként a betárolt áruk átcsomagolása (pl. állapotmegóvás miatt) leltárakban való aktív részvétel a minőségellenőrzés és a logisztikai terület munkájának napi szintű támogatása (fizikai és adminisztratív) esetenként a vállalat más telephelyén történő munkavégzés (pl. helyettesítés esetén)

    Az álláshoz tartozó elvárások:

      középfokú végzettség bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány emelőgépkezelő jogosítvány és többéves gyakorlat (gyalogkíséretű, homlokvillás és magasemelésű) B kategóriás jogosítvány (minimum 5 éves balesetmentes vezetési gyakorlat) erős számítógépes ismeret (Office programcsomag, kiváltképen Excel, Word) fuvarokmányok és azok adattartamának ismerete
        magasfokú lojalitás a munkáltató felé képesség az önálló és csapatban történő munkavégzésre szabálykövető magatartás a raktározási folyamatok stabil ismerete (be- és kitárolás, komissiózás, leltározás, optimalizálás) igényesség és precizitás a saját munkára és a munkakörnyezetére

        Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

          alapfokú angol nyelvismeret C kategóriás jogosítvány Dynamics 365 Business Central / vagy egyéb vállalatirányítási rendszer ismerete (beleértve a vonalkódolvasó eszközök kezelésének ismeretét is)

          Amit kínálunk:

          • versenyképes, stabil jövedelem
          • innovatív környezetben és modern eszközökkel való munkavégzés
          • hosszú távú perspektíva egy nemzetközileg sikeres magyar vállalatnál


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال